İŞ YAŞAMINDA İNSAN İLİŞKİLERİ VE İLETİŞİM
879 Kişi tarafından okundu 12/05/2018

Eğitim Tarihi:   12 Mayıs 2018
Eğitmen:            Prof.Dr.Özcan YAĞCI (Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı)
Eğitim Saati:     09.30 - 15.30
Yer:                    FTSO Likya Salonu
  1. İletişim Biçimlerindeki Farklılıklar ve Beyin Haritalarımız

Bu başlık altında; İletişime yönelik seçilmiş örnekler; iletişimin temelini oluşturan unsurlar; her bireyin düşünce sisteminin farklı çalışma gerekçeleri; uyum için iletişimin araç olarak nasıl kullanılabileceği anlatılır.

1. Ekip Çalışması ve Ekip İçi İletişim

Bu başlık altında ekip olabilmek; ekibi oluşturan unsurlar; ekip içinde yaşanabilecek farklı çatışma konuları; ekibin niteliğine göre iletişim kurma biçimleri ve seçilmiş zor durumlar için öneriler sunulur.

1. Kurum Kültürü ve Ekip Özellikleri

Bu başlık altında sektör farkı gözetmeksizin kurucu kültürü; ekibin oluşturulurken kurucu kültürünün aktarılması; genişleyen kurumlarda kültürün değişimi; kurum kültürünün pazarlama açısından önemi anlatılır.

1. Motivasyon Biçimleri

Bu başlık altındafarklı motivasyon biçimleri; olumsuz durumlarda iç motivasyonun nasıl sağlanabileceği; dışsal motivasyon unsurları seçilmiş örnekler üzerinden anlatılır.

NOT

• Sunumlar ortalama 50 – 60 dakika arasında yapılacaktır.
  • Her oturumun sonrasında 15 dakikalık ara verilecektir.
  • Sunumlar, katılımcıların görüş, soru ve fikirleriyle zenginleştirileceğinden minimum 250, maksimum 300 dakika arasında gerçekleştirilecektir.
  • Sabah 9.30’da başlangıç; 12.00 – 13.00 öğlen yemeği;13.00 -  15.30 öğleden sonra.