Filistin İnsani Yardım Kampanyası

Ek Dosyalar
Banka Hesap Numaraları

Filistin İnsani Yardım Kampanyası;

İsrail'in Filistin'de sebep olduğu çatışma ortamı nedeniyle Filistin halkının içinde bulunduğu açlık, susuzluk ve sağlık problemleri ile ilgili sıkıntılarını hafifletmek üzere; dost ve kardeş Filistin halkına yardım için 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu çerçevesinde, Başbakanlık tarafından yayınlanan 2018/10 sayılı Genelge ile yardım kampanyası başlatılmıştır.

Yardım kampanyasına katılım sağlayan üyelerimizin banka dekontları ile birlikte Odamıza veya Fethiye Kaymakamlığına bildirilmesini rica ederiz.

Filistin İnsani Yardım Kampanyası banka hesap numaraları ekte yer almaktadır.