İLK ADIM KREŞ`TEN FTSO ÜYELERİNE %15 İNDİRİM
206 Kişi tarafından okundu 29/06/2018

İlk Adım Kreş Anaokulu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve üyelerinin çalışanlarının çocukları için yaptıracakları kayıtlarda liste fiyatı üzerinden %15 indirim uygulayacak.

İlk Adım Kreş ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında Oda üyelerine ve üyelerin çalışanlarına yönelik indirim protokolü imzalandı. 27 Haziran Çarşamba günü yapılan protokol imza törenine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem, İlk Adım Kreş sahibi Feyza Koç ile Sorumlu Müdür Derya Kaptan katıldı.

Protokole ilişkin bilgi veren İlk Adım Kreş sahibi Feyza Koç, protokolün yalnızca FTSO üyeleri ile sınırlı olmadığını, Oda üyelerinin çalışanlarını da kapsadığını ifade etti. Feyza Koç, Oda üyelerinin ve çalışanlarının çocukları için yaptıracakları kayıtlarda İlk Adım Kreş liste fiyatı üzerinden %15 indirim uygulanacağını belirtti.

Hem Oda üyeleri hem Oda üyelerinin çalışanlarına yönelik indirim imkânı sunan İlk Adım Kreşe teşekkür eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, protokolün Oda üyelerine hayırlı olmasını diledi.