İKİNCİ EL KARA TAŞITLARI TİCARETİ YAPAN ÜYELERİMİZE DUYURU
449 Kişi tarafından okundu 16/07/2018

19 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 10.00’da Odamız Likya Salonu’nda  ‘İkinci El Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik’ hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Toplantıda;

• Yönetmelik kapsamında ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretiyle iştigal eden gerçek ve tüzel kişi tacirler ile esnaf ve sanatkârların ikinci el motorlu kara taşıtı alım satım faaliyetleri,
  • Yetki belgesinin verilmesi, yenilenmesi ve iptaline ilişkin usul ve esaslar,
  • İkinci el motorlu kara taşıtı ticareti yapılan işletmelerde aranan şartlar,
  • Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5) Mesleki Yeterlilik sınav ve belgelendirmesi konularında sunum gerçekleşecektir.

Bilgi için 6141115/118 – Özge ERTÜRK HAKANOĞLU