ÇIRALI’DAN MUTSO BAŞKANI ERCAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
37 Kişi tarafından okundu 12/09/2018

Fethiye Ticaret Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Ercan’a ‘hayırlı olsun‘ ziyaretinde bulundu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından göreve başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ı makamında ziyaret eden FTSO Başkanı Osman Çıralı’ya Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten ve Fethiye Güç Birliği (FGB) Limited Şirketi Müdürü Selamettin Yılmaz eşlik etti.

1999-2005 yıllarında Muğla Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcılığı, 2005-2018 yıllarında ise Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Mustafa Ercan’a yeni görevinde başarılar dileyen Osman Çıralı, “MUTSO’daki yeni görevinizde başarılı olacağınıza ve Muğla iş dünyasına önemli katkılarınıza devam edeceğinize inancım tam. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.  Mustafa Ercan da nazik ziyareti için Osman Çıralı’ya teşekkür ederek, Oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Fethiye’de yoğun bir yaz sezonu yaşandığını belirten Osman Çıralı, Ercan’a Babadağ Projesi’nde gelinen son durum hakkında bilgi verdi.