FTSO HEYETİNDEN TÜRSAB`A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
247 Kişi tarafından okundu 28/12/2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ,  Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tufan, Şevket Süreyya Gürol, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran ve Meclis Üyesi Selamettin Yılmaz, TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu’na (BTK) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal ve Kurul üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen FTSO Heyeti, ayrıca Kurul’un yeni binasını da gezdi. FTSO Başkanı Osman Çıralı, ziyarette yeni dönemde de her iki kurumun uyum içinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.