KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİN DİKKATİNE!
145 Kişi tarafından okundu 02/01/2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00–16.00 saatleri arasında yapılacak. Seçimlere katılmak isteyen Fethiyeli kadın ve genç girişimciler için kayıtlar 2 Ocak 2019 tarihinde başladı.

Muğla’da yapılacak Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının koordinatör Odası/Borsası olarak Muğla Ticaret ve Sanayi Odası görev yapacak. Muğla’da Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarında üye kontenjanları 191 olarak belirlendi. Bu kurullar içinde FTSO’nun 38’er üye kontenjanı bulunuyor. Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarına seçilmek isteyenlerin TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi’ne 02 / 25 Ocak 2019 tarihleri arasında kurul üyeliği kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

Üyelik için adaylık kayıtları http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden yapılacak.

Seçimlere katılmak isteyen Fethiyeli Kadın ve Genç Girişimciler;  İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği için başvuru formları, Kadın ve Genç Girişimciler kurullarının icra komitelerinin kuruluş, çalışma usul ve esasları ile bunların seçimlerine dair usul ve esaslara da http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden erişim sağlayabilirler.

TOBB’nin Girişimcilik Bilgi Sistemi, üye kaydı 2 Ocak 2019 Çarşamba günü açıldı. Kayıtlar 25 Ocak 2019 Cuma günü saat 15.00’e kadar yaptırılabilecek. Seçmen listeleri ile seçim tarihi, yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Oda/Borsa hizmet binalarında askıya çıkarılacak ve ayrıca Oda/Borsaların internet sitelerinden yayınlanarak duyurulacak.

İl İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden başlayarak bir dilekçe ve ekinde adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi günü, mesai bitimine dek seçimin yapılacağı Oda/Borsa’ya yapılabilecek.

Başvurusu tamamlanmış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden başlayarak seçimin yapılacağı Oda/Borsaların hizmet binalarında askıya çıkarılarak duyurulacak.