İLAN VE REKLAM VERGİSİ BEYANI HAKKINDA DUYURU
262 Kişi tarafından okundu 04/01/2019

İlan ve reklam vergisi mükellefi üyelerimizin dikkatine; 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu uyarınca ilan ve reklam vergisi beyanıyla ilgili reklam unsurlarına ilişkin bilgi ve belgelerin, OCAK AYI SONUNA KADAR Muğla Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğüne bildirilmesi ya da Muğla Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde yer alan e-beyan linkinden beyan oluşturulması gerekmektedir.

İlgili konuda beyanname verilmesi ve verginin ödenmesi kanuni zorunluluk olup cezai müeyyidelerle karşı karşıya kalınmaması için önemle duyurulur.