FTSO İLE TEB ARASINDA ANLAŞMA
221 Kişi tarafından okundu 24/01/2019

Odamız ile TEB Türk Ekonomi Bankası A.Ş. arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile FTSO üyelerine özel kredi faiz oranı ve indirim imkanı sağlandı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile TEB Likya Şube Müdürü Özlem Kölemen Özyer tarafından imzalanan anlaşmaya kapsamında, FTSO üyelerinin bireysel ihtiyaçları için; %1,99 faizle ihtiyaç kredisi, Marifetli Hesaptan ücretsiz EFT/Havale işlemleri, hesap işletim ücreti muafiyeti,Yıldız Kart ayrıcalıkları, ticari ihtiyaçları içinse, Özel Üye İşyeri POS fiyatlaması (29 gün bloke sıfır komisyon), %1,99 dan başlayan taksitli ticari kredi imkanı, Patron Kart ayrıcalıkları ile EFT/Havale ve çek karnesi özel masraf indirimlerinden yararlanabilecekler.