İSTANBUL KIRTASİYE OFİS FUARI

İSTANBUL KIRTASİYE OFİS FUARI
237 Kişi tarafından okundu 31/01/2019

İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ve Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) iş birliği ile 20-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde üçüncü kez düzenlenecektir.

24 ülkeden kırtasiye markasının katılım sağladığı ve  10.623 ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuara, sektör temsilcisi üyelerimizin talebi halinde Odamız koordinatörlüğünde ziyaret planlanmaktadır. İstanbul’a gidiş-geliş ulaşım masraflarının Odamızca karşılanacağı fuara katılmak isteyen üyelerimizin, Odamıza gelerek katılım başvuru formu doldurmaları gerekmektedir.

Dünya pazarlarının tek çatı altında buluştuğu İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı 2018 ylında, bir önceki yıla göre yüzde 50 artışla rekor katılıma imza atmıştır. Toplam 5 salonda Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, İran, İtalya, Japonya, Hollanda, Güney Kore, Sırbistan, İspanya, İsveç, Tayvan, Tayland, İngiltere, Amerika ve Türkiye’den 330 marka, 253 firma ve firma temsilciliğini bir araya getirmiştir.