DOLANDIRICILIK HAKKINDA
158 Kişi tarafından okundu 01/02/2019

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından TOBB’a iletilen yazıda, bakanlığa bağlı İş Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından seminer düzenleneceği ve katılımcı işletmelere plaket verileceği belirtilerek adres istendiği, sonrasında ‘İş Sağlığı Ve Güvenliği Mevzuatı’ adlı bir kitabın faturası ile bu adreslere kargo yoluyla işletmelere gönderildiği bildirilmiştir.

Bu kapsamda İş Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün ismi kullanılarak anılan yöntem veya başka yollarla iletişim kuran kişilere İTİBAR EDİLMEMESİ önemle duyurulur.