GÜRCİSTAN`DA YOL YAPIM İHALESİ DUYURUSU

GÜRCİSTAN`DA YOL YAPIM İHALESİ DUYURUSU
1025 Kişi tarafından okundu 06/02/2019

Gürcistan Bölgesel Kalkınma ve Altyapı Bakanlığı’nın yazısında, Qvesheti-Kobi yolunun 22.7 km'lik kısmının ihalesi hakkında bilgi verilmiştir.

Yazıda verilen bilgiye göre iki gruba ayrılan işin 15 metre çapında 9 km uzunluğunda TBM tünelini de içeren 10 km'lik bölümüne ilişkin birinci grubunun  ihalesi en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar duyurulacak. İşin ikinci grubunda ise 4 tüneli (en uzunu 1.5 km), 6 köprüyü (en uzunu 400 metre) içeren 12.7 km'lik bölüme ilişkin ihale prosedürünün devam ettiği bildirildi.

Toplam proje tutarı yaklaşık 600 milyon ABD Doları olan yapım işiyle ilgilenen firmaların detaylı bilgi için ivedilikle Davit Deisadze (+995597609063) (davit.deisadze@georoad.ge) ile temas kurması gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.