İYİ PARTİ’DEN FTSO’YA ZİYARET
161 Kişi tarafından okundu 28/02/2019

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, İlçe Başkanı Suat Aybek ve İyi Parti heyeti, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

İyi Parti heyetini FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran, FTSO Genel Sekreter Vekil Av. Ezgi Kullukçu ve Oda çalışanları karşıladı. Ziyarette İyi Parti heyetinde Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, İlçe Başkanı Suat Aybek’in yanı sıra Meclis Üyesi Adayları ile partililer yer aldı.

FTSO Başkanı Osman Çıralı, ziyarette Nagihan Bulut’a başarılar dileyerek Fethiye’nin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin Oda tarafından hazırlanan dosyayı sundu. Ziyarette Belcekız Plajının işletmesinin FTSO’ya verilmesine ilişkin taleplerini de dile getiren Çıralı, 2018 yılında 165 bin yamaç paraşütü atlayışı yapılan Belcekız Plajına 2 büfe daha yapılacağını bilgisini üzüntüyle öğrendiklerini ifade etti.

Nagihan Bulut da ziyarette Fethiye’nin sorunlarının çözümü için belediye başkanlığına aday olduklarını söyledi. Sorunların çözümü için tüm kesimlerle diyalog halinde olacaklarını kaydetti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.