MARBLE İZMİR FUARI
185 Kişi tarafından okundu 04/03/2019

Dünyanın doğaltaş sektöründe en önemli buluşmalarından olan MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını 25. kez tüm dünyaya açıyor.

27 – 30 Mart 2019 tarihleri arsında düzenlenecek olan fuar, Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda katılımcı firmayı ve sektör profesyonelini Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar kompleksi fuarizmir'de ağırlayacak.

Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından birçok katılımcıya ve ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuara, sektör temsilcisi üyelerimizin talebi halinde Odamız koordinatörlüğünde ziyaret planlanmaktadır. İzmir’e gidiş-geliş ulaşım masraflarının Odamızca karşılanacağı fuara katılmak isteyen üyelerimizin, Odamıza gelerek katılım başvuru formu doldurmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz, Odamız Ar-Ge ve Uluslararası İlişkiler birimini ziyaret ederek, telefonla veya e-mail yoluyla katılım formu edinebilirler.

İletişim: Bora Türkoğlu

Telefon: +90 252 614 11 15 / 117