VATAN PARTİSİNDEN FTSO`YA ZİYARET

VATAN PARTİSİNDEN FTSO`YA ZİYARET
199 Kişi tarafından okundu 05/03/2019

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ve Vatan Partisi İlçe teşkilatı 5 Mart 2019 Salı günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Vatan Partisi heyetini FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına vekalet eden Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ile Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Başaran ve Fatih Tufan karşıladı.

Selçuk Selvi'ye bölgenin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin hazırlanan dosyayı sunan

Kemal Hıra, 31 Mart yerel seçimlerinde Selvi'ye başarılar diledi.