YUNANİSTAN VİZESİ FTSO`DAN ALINABİLECEK
731 Kişi tarafından okundu 14/03/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ve Fethiyeliler Yunanistan vizesi almak için artık İzmir’e gitmek zorunda kalmayacak.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim ve Genel Sekter Vekili Av. Ezgi Kullukçu, 13 Mart Çarşamba günü Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulıa’ya ziyaret gerçekleştirdi. İki komşu ülke halkının tarihten gelen kültürel ve sosyal bağlarının sıcaklığı ile samimi bir ortamda geçen ziyarette Osman Çıralı, Başkonsolos Argyro Papoulıa’ya Şükrü Gürel tarafından hazırlanan “Tarihi Fotoğraflarla Fethiye” kitabı ile mübadele öncesi eski Rum köyü olan Kaya Köy’ün yer aldığı bir tablo ve Üzümlü Dastarı hediye etti.

FTSO üyelerimizin ve tüm Fethiyelilerin Yunanistan vize işlemlerinin FTSO aracılığıyla İzmir'e gitmeden Fethiye'de yapabilmesi konusundaki, FTSO heyetinin ısrarı sonucunda, Başkonsolos Argyro Papoulıa’dan vize işlemlerinin FTSO’dan alınacak randevu sistemi ile gerçekleştirilmesi hususunda söz alındı.

Böylece FTSO üyeleri ve Fethiyeliler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alacakları vize randevusu ile tüm Yunanistan vizesi işlemlerini FTSO bünyesinde gerçekleştirebilecekler. Ayrıntıları önümüzdeki günlerde netleşecek uygulamanın başlangıç tarihi de ayrıca açıklanacak.