AMBALAJ ATIKLARININ YÖNETİMİ
245 Kişi tarafından okundu 11/04/2019

Günümüzde özellikle hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde çevresel duyarlılık ön plana çıkmaktadır. Bu kapsamda ambalaj atığının oluşumunun önlenmesi, kaynağında azaltılması, yeniden kullanılması, özelliğine ve türüne göre ayrılması, biriktirilmesi, toplanması, geçici depolanması konuları ve bunların doğru yönetimi oldukça önemlidir.

Bu kapsamda 11 Nisan 2019 Perşembe günü saat 14.00’de Odamız Likya Salonu’nda ‘Kahrıman Tecer Kaydem Plastik’ temsilcilerinin sunumu ile konaklama tesislerinde ambalaj atıkları yönetimi ve çevre mevzuatına ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.