DENİZ LİMANLARINDA GÜMRÜK İŞ VE İŞLEMLERİYLE İLGİLİ HİZMETLERDEN ALINACAK AZAMİ ÜCRET TARİFESİ
77 Kişi tarafından okundu 12/04/2019

Ek Dosyalar
Ek1: Azami Ücret Tarifesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 04.04.2019 tarih ve 3674 sayılı yazıda, Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğünden alınan yazıya atıfla; söz konusu bakanlık tarafından düzenlenen "Deniz Limanlarında Gümrük İş ve İşlemleriyle İlgili Hizmetlerden alınacak Azami Ücret Tarifesi" konulu 2019/8 sayılı Genelgenin (Ek-1) 8 Nisan 2019 tarihinde yürürlüğe gireceği bildirilmektedir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.