İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE POLİS HAFTASI ZİYARETİ
66 Kişi tarafından okundu 12/04/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Kemal Hıra ve Mete Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Erdem, Ramazan Dim, Şevket Süreyya Gürol, Fatih Tufan, Halil İbrahim Öztürk ve Emre Başaran, Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel’i makamında ziyaret etti.

Osman Çıralı, ziyarette “Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel’in şahsında vatandaşlarımızın canını ve malını korumak için gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı tebrik ediyoruz. Bu vesile ile görevi başında şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu. İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek FTSO heyetine teşekkür etti.