10 NOLU MESLEK GRUBU KAHVALTIDA BULUŞTU

10 NOLU MESLEK GRUBU KAHVALTIDA BULUŞTU
244 Kişi tarafından okundu 25/04/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 10 Nolu Toptan ve Perakende Gıda Ticareti meslek grubu üyeleri kahvaltıda buluştu.

Çalış'ta Kerimoğlu İsmail Yörük Çadırı'nda düzenlenen kahvaltıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Fatih Tufan, Şevket Süreyya Gürol, 10 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Emrullah Tuna ile meslek komitesi ve meslek grubu üyeleri katıldı.

Meslek grubu üyelerinin sektöre ilişkin sorunları ve çözüm önerilerini FTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile paylaşma imkanı bulduğu buluşmada verimli görüş alış verişleri yapıldı.