KADIN GİRİŞİMCİLER BAŞKAN KARACA`YI ZİYARET ETTİ

KADIN GİRİŞİMCİLER BAŞKAN KARACA`YI ZİYARET ETTİ
251 Kişi tarafından okundu 29/04/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Muğla İl İcra Komitesi Üyeleri Hicran Ayva Yeşertener ve Aylin Kurt Özyurt, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Muğla İl İcra Komitesi için Mart ayında yapılan seçimlerin ardından göreve başlayan üyeleri Hicran Ayva Yeşertener ve Aylin Kurt Özyurt, ziyarette kadın girişimcilerin beklentilerini Başkan Karaca ile paylaştı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Alim Karaca da Hicran Ayva Yeşertener ve Aylin Kurt Özyurt'a yeni görevlerinde başarılar diledi. Kadınların iş dünyasında daha fazla yer alması gerektiğini dile getiren Başkan Karaca, Fethiye Belediyesi olarak projelerini oluştururken ve sorunların çözümü için kadın girişimcilerden gelecek önerilere öncelik vereceklerini söyledi.