TOBB BAŞKAN YARDIMCISI TAMER KIRAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ
101 Kişi tarafından okundu 11/05/2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Mete Ay’ın yanı sıra İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Ugan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Kaçar, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Kireçci ve Fethiye'nin eski Kaymakamlarından, İMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Karslıoğlu ve FTSO Genel Sekreter Vekili Av. Ezgi Kullukçu katıldı.

2018 yılı Nisan ayında gerçekleşen oda/borsa seçimlerinden sonra FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, Babadağ Teleferik Projesi’nin bölge ekonomisi için önemine değindi. Kıran, "Fethiye ticaretini ve deniz ticaretini genel olarak değerlendirip, bilgi alıp verdiğimiz bu tarz toplantıların zaman zaman yenileneceğiz" dedi.

Bölge ekonomisindeki gelişmelerin değerlendirildiği ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı nazik ziyaret için Tamer Kıran’a teşekkür etti.