TÜRK EXİMBANK`TAN DUYURU

TÜRK EXİMBANK`TAN DUYURU
195 Kişi tarafından okundu 14/05/2019

Ek Dosyalar
TÜRK EXİMBAN`A YAPILAN KREDİ BAŞVURULARINDA ARACILIK ETMEK İSTEYEN KİŞİLERE DİKKAT EDİLMESİ

Türk Eximbank'tan Odamıza iletilen 06.05.2019 tarihli yazıda, Türk Eximbank'a kredi başvurusunda bulunan firmalara aracılık ederek haksız menfaat sağlamaya çalışan kişiler olduğu duyumlarının alındığı belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Türk Eximbank tarafından ihracatçılarımızın bu kişilere kesinlikle itibar etmemesi amacıyla yayınladığı duyuru ektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.