FTSO, RAMAZAN PAKETLERİYLE 850 AİLEYE ULAŞTI

FTSO, RAMAZAN PAKETLERİYLE 850 AİLEYE ULAŞTI
227 Kişi tarafından okundu 14/05/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ramazan yardım paketleriyle yaklaşık 850 aileye ulaştı.

Geleneksel olarak her yıl Ramazan yardımı yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle yaklaşık 50 Bin TL bütçe ile 850 ramazan paketinin dağıtımını bitirdi. Paketler Fethiye ve Seydikemer’deki mahalle ve köy muhtarlarına ve ihtiyacı olan ailelere teslim edildi.

FTSO’nun, sadece kent ekonomisiyle ilgili bir kurum olmadığını, sosyal sorumluluk gereği birçok konuda çalışmalar yaptığını ve desteklerde bulunduğunu belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Mübarek Ramazan Ayı’nda mahalle muhtarlarımızla görüşerek, belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak istedik. Bu yıl çeşitli mahallelerimizde 850 vatandaşımıza, toplam 50 bin TL tutarında yardımda bulunacağız. Yardımlarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.