42. İSTANBUL YAPI FUARI

251 Kişi tarafından okundu 15/05/2019

Ek Dosyalar
Yurtiçi Fuar Başvuru Formu

Turkeybuild İstanbul 2019 - 42.Yapı Fuarı, 18-22 Haziran 2019 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

2018 yılında 17 ülkeden 794 Katılımcı ve 135 Ülkeden 7.070 yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuara, sektör temsilcisi üyelerimizin talebi halinde Odamız koordinatörlüğünde ziyaret planlanmaktadır.

İstanbul’a gidiş-geliş ulaşım masraflarının Odamızca karşılanacağı fuara katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki katılım başvuru formunu doldurup odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Üyelerimiz fuar katılım başvuru formu ile beraber odamıza yatıracakları ulaşım bedellerini, fuara katılım sağladıkları takdirde, fuarın bitiş tarihini müteakip 3 iş günü içerisinde, başvuru formunda belirttiği hesap numarası vasıtasıyla geri alacaklardırFuara katılmayı taahhüt edipulaşım masraflarını odaya yatıran üyelerimiz, sonradan fuara katılım sağlamazlarsa odaya yatırdıkları ulaşım bedellerini geri alamayacaktır.

42. yaşını kutlayan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Türkiye yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini taşımaktadır. Fuar, hem Türk hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden oluşan hedef kitleye ulaşımı sağlayan ana bir platform görevi üstlenmektedir. Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden fuar, yeni işbirliklerinin yapılmasında da büyük bir rol oynamaktadır.

42. Yapı Fuarı- Turkeybuild, 5174 sayılı Kanun gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) denetiminde düzenlenmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.