FTSO`DAN ÇİN`E İŞ GEZİSİ
111 Kişi tarafından okundu 14/06/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin tanıtımı ve en önemli gelir kaynaklarından biri olan turizm sektöründe pazar çeşitliliği sağlamak ve turizm gelirinin artırılması için faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda FTSO, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra yamaç paraşütü nedeniyle son dönemde Fethiye'ye yoğun ilgi gösteren Uzak Doğulu turistlere bölgeyi daha da iyi tanıtmak için Çin’e bir iş gezisi planlanlıyor. Çin’in Kunming kentinde 15-17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Çin Uluslararası Turizm Fuarı’nı da (China International Travel Mart) kapsayacak olan iş gezisine katılmak isteyen FTSO üyelerinin 14 Haziran 2019 tarihine kadar FTSO'ya müracaat ederek katılım başvuru formu doldurmaları gerekmektedir.

FTSO tarafından planlanan iş gezisinin KOSGEB destekli olabilmesi için turizm sektörü faaliyet konulu en az 10 işletmenin organizasyon kapsamına dâhil olması gerekmektedir. İş gezisi gerçekleştiği takdirde, işletmelerin KOSGEB’den geri alabileceği destek üst limiti 3 bin TL’dir.

Program taslağı:

13 Kasım: Dalaman - İstanbul uçuşu / saat 21:15

14 Kasım: İstanbul - Pekin uçuşu / 01:55

Pekin Havalimanına varış / saat 16:10

Pekin - Kunming uçuşu / saat 21:10

15 – 16 – 17 Kasım: Fuar katılımı ve iş gezisi programları

17 Kasım: Kunming - Pekin uçuşu / saat 16:15 Pekin Havalimanına varış / saat 19:25

18 Kasım: Pekin - İstanbul uçuşu / saat 00:50 İstanbul Havalimanına varış / 06:25

İstanbul - Dalaman uçuşu / saat 12:20

Yurt dışı iş gezisinin ortalama bütçesi: 2.570 Dolar’dır.

Fiyata dahil olan hizmetler: altı uçuş, üç gece konaklama(Dört yıldızlı otel, kahvaltı dahil), transferler, dört gün boyunca tercümanlık hizmeti, seyahat sigortası ve yurt dışı çıkış harcı.

Fiyata dahil olmayan hizmetler: Öğle ve akşam yemekleri, Çin vize bedeli

Ayrıntılı bilgi:

İrem KARACAN / Ar-Ge ve Uluslararası İlişkiler Memuru