SİGORTACILARDAN, BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET
89 Kişi tarafından okundu 29/05/2019

Sigorta Haftası dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Komitesi ve grubu üyeleri ile FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Süreyya Gürol, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Her türlü riskin giderek arttığı günümüzde sigorta bilincinin arttırılmasının önemine dikkat çekilen ziyarete FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Süreyya  Gürol ve 8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Komite Başkan Yardımcısı Ramazan Patat ile Meslek Grubu Üyeleri Ali Yıldırım, Ayhan Çınar ve Sami Kaymakçı katıldı.

Ziyaret sırasında konuşan FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Süreyya Gürol “Hepimiz güçlü ve üreten bir Türkiye’den bahsediyoruz ancak geleceği planlarken riskleri de iyi analiz etmek, başımıza gelebilecek her türlü felaketin ya da olası kayıpların önlemini de almamız gerekmektedir. Bundan dolayı sigortacılık sektörünün çok iyi anlaşılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da “Sigorta bilincinin toplumumuzda daha fazla yaygınlaşması temennisiyle sigorta acenteleri ile sigorta eksperleri başta olmak üzere tüm sektör çalışanlarının Sigorta Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak vatandaşı bilinçlendirmeyi nasıl kendinize görev edindiyseniz, bizlerin de Belediye olarak bu konuda üstümüze düşeni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.” diye konuştu.