FTSO`DA BAYRAMLAŞMA

FTSO`DA BAYRAMLAŞMA
261 Kişi tarafından okundu 31/05/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve personeli Ramazan Bayramı dolayısıyla 31 Mayıs Cuma günü  bayramlaşmak için  bir araya  geldi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bayramlaşma öncesi yaptığı  konuşmada  Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanların bayramını kutlayarak iyi tatiller diledi. Daha sona Başkan Çıralı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, çalışanlarla tek tek  bayramlaştı.