COSME PROGRAMI- GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN ERASMUS 2019 ÇAĞRISI
45 Kişi tarafından okundu 12/06/2019

Ek Dosyalar
Proje Teklif Bilgi Notu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamız'a iletilen yazıda, Avrupa Birliği’nin, “İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME) kapsamında, “Genç Girişimciler İçin Erasmus 2019” konulu proje teklif çağrısı yayınlanmış olup, söz konusu proje çağrısının amacı, yeni kurulan veya halihazırda faaliyet gösteren işletmeler ile aracı kurum/kuruluşlar (ticaret ve sanayi odaları, teknoloji parkları, üniversiteler vb.) arasında iletişim ağını güçlendirmektir olduğu belirtilmiştir.

Son başvuru tarihi 11 Temmuz 2019 olan proje teklif çağrısına, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ulusal koordinasyondan sorumlu kurum olarak yetkilendirilmiştir.

Bahse konu  olan çağrıya başvuru yapmayı planlayan üyelerimizin sürece ilişkin gelişmeleri (abkoordinasyon@kosgeb.gov.tr) e-posta adresine bildirmeleri hususunu bilgilerinize sunarız.

Söz konusu çağrıya ilişkin bilgiler Ek’te yer almaktadır.

Ek:Proje Teklifi Bilgi Notu