FTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

FTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM
535 Kişi tarafından okundu 12/06/2019

Protokol, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıral’ının ve Özel Fethiye Yakut Meslek Eğitim Merkezi Sahibi ve Yöneticisi Gökhan Yakut tarafından 12 Haziran Çarşamba günü Meğri salonunda imzalandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı “Protokol anlaşmaları; hem üyelerimiz hem de protokol yaptığımız kuruluşlar için deneyim ve ticaret kapasitesinde ciddi kazanımlar elde edebilecekleri fırsatlar sağlıyor. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen protokol sonrasında üyelerimizden ve değerli Özel Fethiye Yakut Meslek Eğitim Merkezi’nden aldığımız olumlu yorumlar neticesinde yenilenmesi kararını aldığımız protokolün tüm üye ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

FTSO üyeleri yenilenen protokol neticesinde; Su Altı Federasyonunca verilen Cankurtaran eğitimlerinde %5, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Eğitimlerde %10, Danışmanlık Hizmetlerinde %25 oranında indirimlerden yararlanmaya devam edecekler.