1 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

1 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
257 Kişi tarafından okundu 20/06/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nolu İmalatçılar Meslek Komitesi kahvaltıda buluştu. Reis Restaurant & Cafe'da düzenlenen kahvaltıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyeleri S. Şevket Gürol, Ramazan Dim, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Harun Yüksel Balcı, Adnan Erdoğan, 1 Nolu İmalatçılar Meslek Komitesi Başkanı Coşkun Seçim ile meslek grubu üyeleri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, meslek grubu üyeleri, meslek gurubu çalışmalarını ve sektörel sorunları değerlendirdiler. FTSO Başkanı Osman Çıralının toplantı boyunca notlar alıp üyeleri bilgilendirdiği kahvaltı organizasyonu başladığı gibi neşeli bir atmosferde tamamlandı.