8 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİNİN KAHVALTILI BULUŞMASI

8 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİNİN KAHVALTILI BULUŞMASI
160 Kişi tarafından okundu 21/06/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Grubu üyeleri kahvaltıda buluştu. Reis Restaurant & Cafe'da düzenlenen kahvaltıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri S. Şevket Gürol, Ramazan Dim, Emre Başaran, Fatih Tufan, 8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Fadıl Ardıç, Komite Başkan Yardımcısı Ramazan Patat, Komite Üyesi Mehmet Döver Hakan Karayaka ve meslek grubu üyeleri katıldı.

Katılım sayısının yoğun olduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, meslek grubu üyeleri, meslek gurubu çalışmalarını ve sektörel sorunları değerlendirdiler. FTSO Başkanı Osman Çıralı kahvaltı sırasında yaptığı konuşmada “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak kahvaltıları meslek gurubu üyelerini, komiteleri ve Odamız Yönetim Kurulunu bir araya getirmek ve buradan çıkabilecek yeni proje ve fikirleri ivedilikle tartışabilmek için yapıyoruz. Dolayısıyla bu tarz etkinliklere sadece sosyal bir buluşma ortamı gibi bakılmamalı, Fethiye’miz ve Odamızı nasıl daha iyi bir hale getirebiliriz konularının tartışılabildiği ve sizlerin sorunlarını, öneri ve şikâyetlerini alabildiğimiz etkinlikler olmalıdır.” dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı’nın konuşmasının ardından söz alan meslek komitesi temsilcileri sektöre ve komite çalışmalarına ilişkin bilgi aktardılar.