MESLEK YETERLİLİK BELGESİ İÇİN 11 EMLAKÇI TER DÖKTÜ

MESLEK YETERLİLİK BELGESİ İÇİN 11 EMLAKÇI TER DÖKTÜ
112 Kişi tarafından okundu 21/06/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM işbirliğiyle düzenlenen “Emlak Danışmanı Seviye 4” ve “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5”  Mesleki Yeterlilik sınavları 19-20 Haziran 2019 tarihleri arasında FTSO Hizmet Binası'nda yapılan sınavlar teorik ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşti.

Gayrimenkul sektöründeki firma yetkilileri ile çalışanlarının katıldığı sınavlar öncesinde FTSO’da 19 Haziran Çarşamba günü eğitim verildi. Sonrasında 20-21 Haziran tarihleri arasında teorik ve yazılı olarak gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olmak isteyen 11 emlakçı ter döktü.

“Emlak Danışmanı Seviye 4” ve “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5” Mesleki Yeterlilik belgelerini henüz almamış olan emlakçılar; yapılabilecek olan yeni sınav tarihleri hakkında bilgi sahibi olabilmesi için FTSO web sitesini ve FTSO sosyal medya kanallarını takip etmeleri önemle duyurulur.