24 KİŞİ DAHA YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN BAŞVURU YAPTI

24 KİŞİ DAHA YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN BAŞVURU YAPTI
288 Kişi tarafından okundu 01/07/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde Yunanistan’a vize verilmesi hizmeti 15 Haziran 2019 tarihinde başlamıştı. 15 Haziran 2019 tarihinde, randevu sistemiyle yürütülen hizmet sonrasında, gerekli evrakları doldurarak vize başvurusunda bulunan ilk grup Yunanistan Vizesi ile ilgili işlemlerini tamamlamışlardı.

İlginin her geçen gün artarak yoğun talebe dönüştüğü Odamız hizmetinde vize başvuru işlemleri hızlı bir şekilde devam ediyor. İkincisi 29 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen Yunanistan Vizesi işlemleri sonunda 24 kişi daha vize işlemlerini gerçekleştirilmesi için evraklarını teslim edip, biyometrik taramadan geçti. Belgelerini teslim edip taramadan geçen hemşerilerimiz izleyen süreçte vizelerinin posta yolu ile kendilerine teslim edilmesini bekleyecekler.

Fethiyelilerin yoğun ilgi gösterdiği hizmetin yeni randevu günü olarak 13 Temmuz 2019 tarihi belirlendi. Yunanistan Vizesi almak isteyen hemşerilerimizin FTSO web sitesinde yayınlanan vize evraklarını eksiksiz bir şekilde doldurarak 13 Temmuz 2019 tarihi öncesi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını arayarak randevu almaları gerekiyor.