TEHLİKELİ MADDELERİN BELGE YÖNERGESİ ONAYLANDI

TEHLİKELİ MADDELERİN BELGE YÖNERGESİ ONAYLANDI
28 Kişi tarafından okundu 10/07/2019

Değerli Üyemiz,

Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğünce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca hazırlanan Tehlikeli maddelerin Faaliyet Belgesi Düzenlemesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge’nin 11.06.2019 tarih ve 44011 sayılı Bakanlık Makam Olur’u ile yürürlüğe girmiştir. Söz konusu Yönergeye ilgili Genel Müdürlüğe ait  http://www.tmkt.gov.tr/ sayfasındaki Mevzuat kısmı ve Yönergeler başlığından ulaşabilirsiniz.