8. TET AR-GE PROJE PAZARI

8. TET AR-GE PROJE PAZARI
140 Kişi tarafından okundu 11/07/2019

Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “TET Ar-Ge Proje Pazarı 8” için başvurular başladı.
AR-GE Proje Pazarı vasıtasıyla Elektrik Elektronik ve Bilişim Sektörü’nün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, ihracatının sürdürülebilir kılınması, Üniversite-Sanayi işbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacı ile AR-GE projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler, AR-GE kuruluşları ve teknopark çalışanları ile araştırmacıları bir araya getirerek aralarındaki iletişimi artırmak, AR-GE destek programlarına başvurulmasına destek olmak, sanayii ihtiyaçları ile buluşmaya katkı sağlayacak ortak proje önerilerinin oluşturulması hedeflenmektedir. Bahse konu etkinlikle 'Akıllı Şehirler' adı altında,
– Akıllı Binalar ve Çevre,
– Akıllı Enerji,
– Akıllı Sağlık ve Medikal,
– Akıllı Ulaşım ve Ulaşım Araçları,
– Diğer Akıllı Uygulamalar olmak üzere 5 farklı kategoride proje başvuruları alınacaktır.

TET Ar-Ge Proje Pazarı'na başvuran projelerden ön değerlendirmeyi geçecek tüm projelere ücretsiz stantlarda sergi imkânı  verilecektir. Ayrıca etkinlik paydaşları arasında yer alan İTÜ, Koç, Sabancı, Özyeğin, Çanakkale, gibi üniversitelerin kuluçka merkezleri ve Zemin İstanbul tarafından uygun görülen projeler kuluçka programına kabul edileceklerdir. Dereceye giren tüm projelere ise toplamda 187.500 TL ödül dağıtılacaktır.

Proje son başvuru tarihi 31.07.2019 saat 17:00 olup proje başvuruları  www.tetprojepazari.org adresinden yapılabilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.