KUYUMCULAR SORUNLARINI KONUŞTU

KUYUMCULAR SORUNLARINI KONUŞTU
128 Kişi tarafından okundu 30/07/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin toplantısına ev sahipliği yaptı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 30 Temmuz Salı günü gerçekleştirilen toplantının açılışında yaptığı konuşmada sektörel toplantıların önemine dikkat çekti. Osman Çıralı, “Bu toplantılar sektörlerin kendi ihtiyaçlarını ortaya koyma noktasında önem arz ediyor. Toplantılar sonucu çıkan sorun ve çözüm önerilerinin ilgili üst mercilere taşınması konusunda ise Oda olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tufan da toplantıda kuyumculuk sektörünün temsilcileri ile yapılan toplantılar sonucu kurulacak diyalog ve istişarelerin sektörü geliştirmesini amaçladıklarını belirtti. Toplantıda, kuyumculuk faaliyeti gösteren işletmelerin dayanışma halinde birlikteliklerinin artırılması konusunda görüş birliğine varıldı.