ADVENTURE TURKEY - 2. MACERA TURİZMİ VE SPORLARI FUARI

fto Hukuki Danışmanlık

ADVENTURE TURKEY - 2. MACERA TURİZMİ VE SPORLARI FUARI
226 Kişi tarafından okundu 31/07/2019

Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün 19.07.2019 tarihli yazısında, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından, 13-16 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’ nde Adventure Turkey-2. Macera Turizmi ve Sporları Fuarı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Katılımcılar arasında Macera Turizmi Sunan Kuruluşlar, Seyahat Acenteleri, Okullar, Macera Parkları, Oteller, Belediye ve Turizm Müdürlükleri yanı sıra Doğa Sporları Ekipmanları, Hava Sporları Ekipmanları, Bisiklet, Motosiklet Ekipman ve Malzemelerinin de bulunduğu firma, kurum ve kuruluşlarının yer alacağı aktarılmıştır.

Detaylı bilgi için fuar web sitesi www.adventureturkeyexpo.com ziyaret edilebilir.

İlgili üyelerimize duyurulur.