LONDON BUILD EXPO 2019

LONDON BUILD EXPO 2019
75 Kişi tarafından okundu 31/07/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerimizin fuarlara katılımını sağlamaları, yeni iş bağlantıları oluşturmaları ve kendilerini yurtdışı pazarlarında temsil edebilmeleri için üyelerimize destek sağlamaktadır. Bu kapsamda Odamız, katılım yeterli sayıya ulaştığı takdirde, inşaat teknolojileri ve yapı ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin firmalarını ve bölgemizi tanıtmaları, yeni teknolojileri tanımaları ve yeni bağlantılar sağlamaları için Londra’ya KOSGEB destekli iş gezisi planlamaktadır. Londra Olympia’da 27-28 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan London Build Expo 2019 Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı’nı da kapsayacak olan iş gezisine katılmak isteyen FTSO üyelerinin FTSO’ya müracaat ederek katılım başvurusu doldurmaları gerekmektedir.

FTSO tarafından planlanan iş gezisinin KOSGEB destekli olabilmesi için inşaat ve yapı sektörü faaliyet konulu en az 10 işletmenin organizasyon kapsamına dâhil olması gerekmektedir. İş gezisi gerçekleştiği takdirde, işletmelerin KOSGEB’ten geri alabileceği destek üst limiti 3 bin TL’dir.

Program taslağı

26 Kasım 2019:        Dalaman - İstanbul uçuşu / saat 08:55

İstanbul - Londra uçuşu / 13:25

Londra Havalimanına varış / saat 14:35

27-28 Kasım 2019:  Fuar katılımı ve iş gezisi programları

29 Kasım 2019:        Londra - İstanbul uçuşu / saat 22:45

İstanbul - Dalaman uçuşu / saat 12:55

Dalaman Havalimanına varış / 14:15

Yurt dışı iş gezisinin ortalama bütçesi: 900 Euro’dur.

Fiyata dahil olan hizmetler: dört uçuş, üç gece konaklama(Üç yıldızlı otel, kahvaltı dahil), transferler, dört gün boyunca tercümanlık hizmeti, seyahat sigortası ve yurt dışı çıkış harcı.

Fiyata dahil olmayan hizmetler: Öğle ve akşam yemekleri, İngiltere vize bedeli (185 Euro)

Ayrıntılı bilgi:

İrem KARACAN / Ar-Ge ve Uluslararası İlişkiler Memuru