CHP MİLLETVEKİLLERİ FTSO`YU ZİYARET ETTİ

CHP MİLLETVEKİLLERİ FTSO`YU ZİYARET ETTİ
179 Kişi tarafından okundu 15/08/2019

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, 15 Ağustos Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na (FTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP heyetini, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim ve Meclis Üyesi Aydın Ertemli karşıladı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Odamız her fırsatta ziyaret ederek onurlandıran değerli Milletvekillerimize çok teşekkür ederiz. Fethiye ve sorunları böyle yürekten ilgilenen Milletvekillerimizin olması bizleri mutlu ediyor” dedi.