FTSO’DAN ÜYELERİ İÇİN BİR İNDİRİM PROTOKOLÜ DAHA

FTSO’DAN ÜYELERİ İÇİN BİR İNDİRİM PROTOKOLÜ DAHA
73 Kişi tarafından okundu 06/09/2019

Karayolu taşımacılığı yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Özdemir SRC Psikoteknik Özel Eğitim ve Öğretim Hizmetleri’nin, yasal zorunluluk olan ÜDY (üst düzey yönetici) ve ODY (orta düzey yönetici) belgeleri eğitim ücretlerinden %15 indirimli yararlanabilecekler. FTSO ile Özdemirler SRC arasında imzalanan indirim protokolü 1 yıl süreyle geçerli olacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Özdemir SRC Psikoteknik Özel Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Limited Şirketi arasında 6 Eylül 2019 Cuma günü indirim protokolü imzalandı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Özdemir SRC Psikoteknik Özel Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Şirketi yöneticisi Esma Özdemir tarafından imzalanan protokole göre, Karayolu taşımacılığı yapan FTSO üyeleri, üyelerin çalışanlarına Özdemir SRC Psikoteknik tarafından verilen SRC belgesi eğitimleri yüzde 15 indirim uygulanacak. Protokol kapsamında, SRC Psikoteknik, Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında faaliyet gösteren bir gerçek veya tüzel kişiliğin veya buna ait bağımsız bir birimin taşımacılık faaliyetlerini yürüten Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firmaların üst düzey ve orta düzey yöneticilerinin alması gereken ÜDY (üst düzey yönetici) ve ODY (orta düzey yönetici) belgeleri için verilen eğitim ücretlerinde  %15 indirim uygulanacak.

SRC belgesinin, 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu’na göre karayolu taşımacılığında yük ve yolcu taşıyan araç sahiplerinin almakla yükümlü oldukları mesleki yeterlilik belgesi olduğunu vurgulayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi.

SRC Psikoteknik Özel Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Şirketi’nin yöneticisi Esma Özdemir de Ekim ayında Fethiye’de yapılacak olan ODY ve ÜDY eğitimleri için son kayıt tarihinin 15 Eylül olduğunu hatırlattı.