DENİZLİ TİCARET ODASI`NA KIYASLAMA ZİYARETİ

DENİZLİ TİCARET ODASI`NA KIYASLAMA ZİYARETİ
54 Kişi tarafından okundu 29/08/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), uyguladığı Akreditasyon Sistemi ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında, uygulamamalarını kıyaslamak ve iş süreçlerinde iyileştirme fırsatlarını tespit etmek üzere 29 Ağustos 2019 tarihinde Denizli Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

FTSO Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Tufan ve Şevket Gürol ile Akreditasyon Sorumlusu Aysun Şanlısoy ve Satın Alama ve Mali İşler Memuru Emre Çürük'ün katıldığı kıyaslama ziyareti sırasında Denizli Ticaret Odası'nın Kalite Yönetim Sistemi ve insan kaynakları konularında uygulamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Denizli Ticaret Odası Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin, Genel Sekreter Yardımcısı Akay Gündoğan ve Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Sözgen odanın genel durumu hakkında bilgiler paylaştılar. Akreditasyon ve kalite yönetim sistemleri kapsamında yapmış oldukları uygulamalar anlatıldı. Ziyarette iki Oda'nın, iş süreçleri ve insan kaynakları sürecinin işleyişleri konusundaki uygulamaları kıyaslanarak iyi uygulamalar paylaşıldı.

Oda üyelerine sunduğu hizmetleri sürekli iyileştirmek  üzere her yıl diğer odalar ile kıyaslama çalışmaları yapan FTSO, üyeleri nezdinde  memnuniyeti arttırmak, Oda faaliyetlerini geliştirmek amacıyla diğer odalar ile iyi uygulamalarını paylaşmaya devam ediyor.