TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMA VE İKNA SEMİNERİ DÜZENLENDİ

TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMA VE İKNA SEMİNERİ DÜZENLENDİ
94 Kişi tarafından okundu 26/09/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, kişisel gelişim eğitimlerine topluluk önünde konuşma ve ikna semineri ile devam etti. 25 Eylül 2019 Çarşamba günü Fethiye Likya eğitim salonunda gerçekleşen seminere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Sayman Üye İbrahim Erdem yanı sıra FTSO üyeleri ve personeli katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Ender Altınoğlu sunumunda gerçekleşen seminere yoğun bir katılım oldu. Doç. Dr Ali Ender Altınoğlu yaptığı sunumunda iyi bir konuşmacıda olması gereken nitelikleri anlattı. Özellik vücut dili gibi toplumumuzun normal hayatında sıklıkla kullandığı hareketlerin psikolojik olarak insanlar üzerindeki etkisinden bahseden Doç. Dr. Ali Ender Altunoğlu konuşması sırasında sık sık sorular sorarak salonda bulunan konuşmacıları sunuma dâhil etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda kişisel gelişim eğitimleri 18 Ekim 2019 tarihinde Algı Yönetimi Semineri ile devam edecek. Ayrıntılı bilgi ve katılım için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın internet sitesindeki duyurular bölümünü takip edebilirsiniz.