FTSO PERSONELİNE PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

FTSO PERSONELİNE PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
54 Kişi tarafından okundu 04/10/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, personelinin kişisel ve organizasyon becerilerini arttırabilmesi için aralıklarla düzenlediği eğitimler kapsamında 2 Ekim 2019 Çarşamba günü Problem Çözme Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya salonunda düzenlenen eğitime FTSO personeli eksiksiz bir katılım gösterdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Ekonomi ve Finans Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Çiçek tarafından verilen eğitimde; karar verme sürecinde  fayda ve maliyet analizinin yanı sıra kararın temel belirleyicileri, karar verme safhaları, karar ağacı modeli, problem çözümünü etkileyen faktörler, problem çözme teknikleri; güç alanı, balık tekniği metodu katılımcılara detaylarıyla aktarıldı. İnteraktif bir şekilde 3 saat devam eden eğitim günlük hayattan örnekler ve soru ve cevaplarla zenginleştirildi.