REKTÖR PROF. DR. HÜSEYİN ÇİÇEK, FTSO’YU ZİYARET ETTİ

REKTÖR PROF. DR. HÜSEYİN ÇİÇEK, FTSO’YU ZİYARET ETTİ
177 Kişi tarafından okundu 25/10/2019

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar, Fethiye Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Koç, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Sülün ve Rektör Danışmanı Dr. Mehmet Rıfat Kahyaoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem ve Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ile görüştü.

Ziyarette Muğla Üniversitesi’nin Fethiye’de bulunan fakülte ve meslek yüksekokulları hakkında yapılabilecekler istişare edildi.  Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, FTSO’ya bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve Fethiye’deki fakültelerin kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının ve Fethiyelilerin desteğiyle el birliği ile daha da güçleneceğini kaydetti. FTSO Başkanı Osman Çıralı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret nedeniyle ve şu ana kadarki katkıları sebebiyle Prof. Dr. Çiçek’e teşekkür etti ve FTSO tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.