FETHİYE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN FTSO’ YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

FETHİYE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN FTSO’ YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
96 Kişi tarafından okundu 04/11/2019

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, 5 Ekim 2019 Cumartesi günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda ve Fethiye Sporfest kapsamında düzenlenen FTSO Uluslararası Açık Su Turnuvası yarışlarına katkılarından dolayı FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret 4 Kasım 2019 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı Odasında gerçekleşti. Ziyarette bulunan Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit “ Bu sene ilkini düzenlediğimiz Uluslararası Fethiye Spor Festivali’nin yapılması adına göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve vermiş olduğunuz katkılar için size ve sizin nezdinizde tüm Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası camiasına teşekkür ederiz “ dedi.

Ziyaret sırasında konuşan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ise “ Bu tarz organizasyonlar bölgemizin etkin bir şekilde tanıtımında çok büyük rol oynayan ve gözlerin sürekli Fethiye’mize dönük olmasını sağlayan dinamiklerdir. Festival boyunca 6 branşta 1500 sporcunun katıldığı, yurtiçi ve yurtdışı görsel ve basılı mecralarda bölgemizin görüntüleri ile birlikte aktarıldığı böylesi bir organizasyonda payımız olduğu için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde mutluluk duyuyoruz” dedi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı sözlerini “ Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendimize vizyon olarak belirlediğimiz ‘Bölgenin tanıtımına ve sosyo-ekonomik gelişimine önderlik etmek’  sözünü yerine getirmeye devam edeceğiz” diyerek tamamladı.