TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU TAŞINMAZI TAHSİS DUYURUSU

472 Kişi tarafından okundu 05/11/2019

Ek Dosyalar
EK

Turizm Yatırımcılarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, üzerlerinde turizm amaçlı yatırım yapmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek kamu taşınmazlarına ilişkin olarak hazırlanan “Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu 2019/01 “ 01/10/2019 tarih ve 30905 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olup, tahsis edilecek kamu taşınmazlarının listesi ilişikte sunulmuştur.