11-12 KASIM LİBYA EKONOMİ VE YATIRIM FORUMU

11-12 KASIM LİBYA EKONOMİ VE YATIRIM FORUMU
31 Kişi tarafından okundu 07/11/2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen ilgi yazıda, Libya Planlama Bakanlığı, Fas Sanayi Ticaret ve Yatırım ve Dijital Ekonomi Bakanlığı himayesinde 1. Libya Ekonomi ve Yatırım Forumu'nun (LEIF) Libya Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (GUCC) tarafından 11-12 Kasım 2019 tarihlerinde Fas'ın Rabat şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Anılan etkinliğe Libya Ulusal Petrol Şirketi (NOC), Libya Yatırım Otoritesi (LIA) ve Libya Konut ve Kamu Hizmetleri Uygulama Otoritesi'nin katılım sağlayacağı, etkinliğin Libya yatırımlarının potansiyelini belirlemek, yerel ve uluslararası şirketler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve onlarla işbirliği yapmak için fırsatlar sunduğu belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgiye www.leif.ly  adresinden ya da info@leif.ly e-posta adresi ile temas kurularak ulaşılabileceği bildirilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.