FTSO GELECEĞE NEFES OLDU

FTSO GELECEĞE NEFES OLDU
800 Kişi tarafından okundu 11/11/2019

Fethiye el birliğiyle geleceğe nefes oldu. Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı gerçekleştirilen “Geleceğe nefes" kampanyası kapsamında Göcek’te bu yıl Temmuz ayında yanan orman alanında gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası da Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ve personeliyle katıldı.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in önderlik yaptığı etkinlik 11 Kasım Pazartesi günü 81 ille eş zamanlı olarak saat 11.11’de Göcek Orman alanında yapılan etkinlikte kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerin yanı sıra 7'den 77'ye çok sayıda Fethiyeli yer aldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Oda personeli de orman arazisine fidan dikti. Bir çocukla ile birlikte fidan diken FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO’nun geleceğe nefes kampanyasına tam destek olduğunu belirterek, “Ormanlarla birlikte yüreğimiz yanıyor. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras temiz bir dünyadır.” dedi.

Tüm Türkiye’de kamuoyunun yoğun ilgi gösterdiği organizasyon kapsamında 11 milyon ağaç dikilerek dünya rekoru kırılması hedefleniyor.