FTSO PERSONELİ ISO 9001:2015 İÇ DENETÇİSİ OLDU

FTSO PERSONELİ ISO 9001:2015 İÇ DENETÇİSİ OLDU
639 Kişi tarafından okundu 11/11/2019

Üye memnuniyetini arttırmak ve devamlılığını sağlamak amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarına yönelik ISO 9001:2015 "İç Denetçi" eğitimi 8-9 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşti.

Türk Loydu eğitmeni Haluk Ali Güneş tarafından verilen iç denetçi eğitimi toplam 12 saat sürdü.

Eğitimin 1. günü ISO 9001:2015 Standardının maddelerinin açıklanması, denetimin tanımı, nedeni ve tipleri, denetimle ilgili standartların tanıtımı, denetimde tarafların görev ve sorumlulukları anlatıldı. Denetimle ilgili vaka çalışmaları uygulamalı olarak yapıldı.

Eğitimin 2. günü Denetim planlanması ve yönetimi, denetimin gerçekleştirilmesi, denetimin raporlanması, düzeltici ve önleyici faaliyetlerin takip edilmesi konuları anlatıldı ve denetim uygulaması yapıldı.

Eğitimin sonunda katılımcılar "Denetçi Yeterlilik Sınavı’na” girdiler. Eğitime katılan FTSO çalışanlarının tümü sınavdan başarılı olarak "İç Denetçi" olmaya hak kazandılar.